Förändringens tider, tårar och grönt te som alltid smakar likadant

30.05.2019 kl. 00:11

Jag har flyttat! Har jag berättat det? I över en månad nu har jag bott i världens finaste lägenhet med en, hör och häpna, kämppis. En kompis sa till mej, när hen hörde att jag och min kämppis ska flytta ihop, att 'du som sa att du aldrig skulle klara av att bo med någon' och ja, det har jag sagt. Men här är vi i alla fall. Och bra har det gått. Mer än bra. Rätt perfekt, faktiskt. Nu är det bara att betala hyran för första gången så har vi gjort allt, då är vi totalt vana och inrutade. Typ. (Fan, vi måste ringa rörmokaren.)

Jag ska jobba på sommaren. Jag hatar att söka jobb över typ allt annat i världen (i-lands, privileged person problem, anyone??) men nu är jag faktiskt nöjd. Lite överväldigad och rädd men nöjd och belåten. Lärde hur man tecknar 'grön' och 'te' idag, så nu kan jag berätta vad jag nästan allra helst vill dricka om kvällarna på ett mer inkluderande sätt. Men mest handlar det ju om att förstå andra, att tycka, och visa, att de är värda att bli förstådda. Sånt är väldigt viktigt att tänka på och så väldigt vackert, på något vis. Jag började nästan gråta på jobbutbildningen idag för att det berörde mig så djupt. Mest kanske för att jag inte hade ätit ordentligt och jag tror min mens är på kommande, men ändå. Fint. 

Så mycket förändras inte för mig personligen just nu, men nog för andra i min närmaste närhet. Man blir påverkad, funderar själv hur det ska bli sedan. Man kan ändå inte veta, så försöker att inte tänka så mycket på det. Tar en sommar, ett år i taget. Så mycket kärlek som det bara går och göra sådant man vill och sådant man tycker om, i en perfekt balans. 

Ska titta på netflix och sedan sova nu. Ska rulla tunnbrödsrullar och hälla upp skumppa hela dagen imorgon. Och inte gråta för mycket, för det lovade jag min syster. Bara en så där lagom systerlig mängd av gråt, sedan äta kaka istället.

Kram. Ta hand om er.

Om mig

Litteraturvetare to be som är så där lite små-kul och som består av 30% konst/kultur, 25% roliga strumpor och 45% allmän råddighet. Försöker genom denna blogg få självinsikt och någon sorts utlopp för eventuella känslor.

 

Senaste kommentarer