Kort men ljust

26.02.2019 kl. 20:42

Jag läser väldigt mycket nu. Och skriver. Inte här, alls. Men skriver gör jag. Och jag tror att det är ihopkopplat med att det är ljusare om morgnarna, att just nu är det bättre än det varit. Satt med Mandi och Rakel på fabbes och åt lunch idag och riktigt älskade livet. Gick på feministisk poesi-workshop och blev inspirerad. Fick sån där, 'men gud därför älskar jag ju det här' fiiling. Skönt & ljust, liksom.

Så en sån uppdatering. Nu ska jag gå tillbaka till att skriva sånt som inte är här. Ha det bra.

Om mig

Litteraturvetare to be som är så där lite små-kul och som består av 30% konst/kultur, 25% roliga strumpor och 45% allmän råddighet. Försöker genom denna blogg få självinsikt och någon sorts utlopp för eventuella känslor.

 

Senaste kommentarer