Sånger jag skriver till

13.06.2018 kl. 19:12

Som ni kanske vet, så skriver jag just nu. Kreativt, inte uppsatser. Vad jag skriver får ni inte ännu veta för att... nå, om jag är ärlig, så är jag för rädd. Men, jag är en sådan som skriver till musik och tänkte dela sådana sånger som alltid funkar för mig när det gäller att få ut ord. Säkert säger det något om vad jag skriver. Typ stämningen och känslorna, i alla fall, antar jag. 

Have fun figuring this out!

 

Sånger jag skriver till, en lista.

 

 

Schindler's List Theme - John Williams

Man vet liksom storyn, desstom. 

 

 

Comptine d'Un Autre Été - Yann Tiersen

Lätt kanske min favorit film någonsin. Bästa sången på soundtracket. No surprises here.

 

 

Olopte's Lullaby - Gabriela Parra 

Har ingen aning hur jag hittade den här. Funkar.

 

 

Jenny Returns - Alan Silvestri

Film soundtrack är nog det bästa som finns, nästan.

 

 

Fjarlægur - Oskar Schuster 

Låter som en av mina karaktärer.

 

 

Ólafur Arnalds - 3055

Rakt igenom sorgligt och hemskt. Med lite hopp, någonstans, kanske. Låter som det jag skriver.

 

 

A Little Chaos Main Soundtrack - Peter Gregson

Här är det där hoppet jag pratade om.

 

 

The Letter That Never Came - Thomas Newman

A Series of Unfortunate Events?! Jaaa, sign me up. Tror väl att jag kan fixa till en lika fin story som den om jag lyssnar på soundtracket när jag skriver.

 

 

The Brother's Bloom - Penelope's Theme

Låter som en annan av mina karaktärer.

 

 

The Dressmaker - David Hirschfelder

Hela sountracket?! Hela. soundtracket. Är 20 minuter långt, perfekt längd for a writing session. Det är ödet. När jag är stuck lyssnar jag på det här. Räddaren i nöden, alltid något att lita på. Sedan gillade jag filmen starkt och gillar boken, som jag läser just nu, ännu mer. Ger inspiration till varför jag gör det här. Att det liksom kanske är värt det om så bara en människa gillar det ens hälften så mycket som jag gillar den här boken. Då är det faktiskt värt det. Fast det känns rakt igenom hopplöst det här, oftast. Så ändå.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Om mig

Litteraturvetare to be som är så där lite små-kul och som består av 30% konst/kultur, 25% roliga strumpor och 45% allmän råddighet. Försöker genom denna blogg få självinsikt och någon sorts utlopp för eventuella känslor.

 

Senaste kommentarer