Jag saknar er så in i helvete

24.05.2018 kl. 22:39

Jag saknar Åbo så in i helvete. Eller, inte Åbo. Men de människor som brukar bo där och man brukar kunna se varje dag. 

En bild från en av de där sista hänget med några av de allra viktigaste

 

Jag känner mig lost just nu. Så otroligt lost. Jag vet liksom inte vad jag gör eller vem jag är. Sluta stressa, säger mamma och kramar mig och jag lovar försöka. Men att sätta mig och sluta stressa i samma mening, ens i samma rum, går nästan inte. Jag är en sådan som stressar, en sådan som övertänker. Tankarna rusar runt och runt tills jag inte är säker på någonting längre. Vill jag det här, egentligen. Vad ska mitt liv bli. Går det ens att leva utan att hela tiden känna att man borde leva mer. Ljuger alla som säger att de tycker om mig. Ljuger alla som tycker att jag är bra. Ljuger jag för mig själv när jag tror att jag kan bli lycklig. Är jag lycklig nu. Jag har allt. Jag har allt och jag är inte lycklig.

Facebook påminner om minnen. Två år sedan. Att stå i en ring på en gräsmatta i Karis och gråta mer än nästan någonsin förut.  Att tränga in sig, åtta teaterapor i en bil. Att spendera nästan varje vakna minut med en grupp människor man lärt sig att älska för att det sedan bara ska ta slut. Att livet fan förändras och blir inte samma igen. Och jag vet inte var jag är. Jag har haft min officiella adress i Åbo i nästan två år, har över hundra studiepoäng jag gråtit och kämpat för men jag vet inte vad de betyder, vad de kommer leda till. Om det är värt det. 

Man ska älska sommaren, visst? Jag gör det. Men samtidigt inte för det förväntas att man ska leva mer då. Och jag vet inte vad det är för fel på mig och jag går runt och överlever. En dag i taget. Jag försöker att inte stressa men händerna och ögonlocken darrar ibland. Sommaren betyder alltid ett slut. Ett till år som har gått.Vem är jag ens. Jag leker kurragömma med mig själv på sommarängar men hittar inte tillräckligt. Jag saknar er så in i helvete

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Om mig

Litteraturvetare to be som är så där lite små-kul och som består av 30% konst/kultur, 25% roliga strumpor och 45% allmän råddighet. Försöker genom denna blogg få självinsikt och någon sorts utlopp för eventuella känslor.

 

Senaste kommentarer