NaNoWriMo, här kommer jag

31.10.2017 kl. 22:48

 

Jag tänker delta i NaNoWriMo. 50 000 ord på en månad, 1,666 ord varje dag. Vad ska det bli? Vet inte riktigt. Kommer jag att klara det? Om jag är ärlig, vet inte riktigt. Men här är vi ändå, och jag har beslutat mig. So, there's that. 

Fråga gärna ibland hur det går, bombadra mig med 'Har du skrivit idag?!' meddelanden, håll mig typ accountable. Om du har lust och/eller kommer ihåg, alltså.

Annars, vi ses om en månad. 

Adiois.

(Till sist, lite pepp om du funderar på att göra samma sak.)

 

Kommentarer (1)
Ibland undrar jag nog varför jag försöker med nanowrimo år efter år. Men sen planerar jag in det i kalendern ändå. Lycka till!
Emma K01.11.17 kl. 10:28

Om mig

Litteraturvetare to be som är så där lite små-kul och som består av 30% konst/kultur, 25% roliga strumpor och 45% allmän råddighet. Försöker genom denna blogg få självinsikt och någon sorts utlopp för eventuella känslor.

 

Senaste kommentarer